Cursusaanbod volwassenen

in verband met corona momenteel een deelnemers stop.

Wekelijks wordt er op dinsdag cursus gegeven aan volwassenen. Zowel voor beginners als voor gevorderden zijn de lessen geschikt.

Ook als je denkt dat je geen talenten hebt, kun je altijd nog werken aan je vaardigheden. Het zijn juist die vaardigheden die je heel ver kunnen brengen want tekenen en schilderen bestaat voor 75% uit techniek.

Er zijn 2 verschillende tijden/groepen van ongeveer 10 personen. Er kan worden gekozen voor diverse technieken. De lessen kosten 100,– per 8 lessen exclusief materialen. Bij verstek laten gaan van een les wordt deze wel in rekening gebracht maar is er een mogelijkheid om deze in te halen. Dit gaat altijd in overleg. Ingeval van langdurige ziekte is het in overleg mogelijk om de lessen tijdelijk stop te zetten.

Verder ben ik aangesloten bij “Ede doet mee”. Meer informatie is te vinden op de website van de Gemeente Ede.

Er kan worden gekozen uit de volgende tijden:

Dinsdagmiddag 13.00 uur tot 15.00 uur (i.v.m. corona kan er tijdelijk niet meer worden aangemeld)
Dinsdagavond 19.00 uur tot 21.00 uur eens in de 2 weken

De avondlessen worden op dinsdagavond gegeven in buurtcentrum ‘t Laag in Bennekom.

De lessen zijn zowel voor beginners als voor gevorderden. We werken hier met tekenmaterialen zoals bijvoorbeeld, grafiet potlood, kleurpotlood, pastelpotlood, aquarelpotlood, pastelkrijt, markers, fineliners en houtskool. Verfmaterialen zoals aquarelverf, olieverf en acrylver.

Geheel naar eigen keuze.

Ik werk zelf graag realistisch en ben  gespecialiseerd in dieren. Maar ook mensen, stilleven, landschappen en zelfs
striptekenen, zijn mij niet onbekend.