Cursusaanbod volwassenen

Wekelijks wordt er op dinsdag cursus gegeven aan volwassenen. Zowel voor beginners als voor gevorderden zijn de lessen geschikt.

Ook als je denkt dat je geen talenten hebt, kun je altijd nog werken aan je vaardigheden. Het zijn juist die vaardigheden die je heel ver kunnen brengen want tekenen en schilderen bestaat voor 75% uit techniek.

Er zijn 2 verschillende tijden/groepen van ongeveer 10 personen. Er kan worden gekozen voor diverse technieken. De lessen kosten 100,– per 8 lessen exclusief materialen. Bij verstek laten gaan van een les wordt deze wel in rekening gebracht maar is er een mogelijkheid om deze in te halen. Dit gaat altijd in overleg. Ingeval van langdurige ziekte is het in overleg mogelijk om de lessen tijdelijk stop te zetten.

Er kan worden gekozen uit de volgende tijden:

Dinsdagmiddag 13.00 uur tot 15.00 uur
Dinsdagavond 19.00 uur tot 21.00 uur eens in de 2 weken

De lessen zijn in de Brinkschuur,  Hoekelumsebrinkweg 7, Bennekom
Elke maandagavond van 19.00 uur tot 20.30 uur wordt er tekenlessen gegeven in het Creatief Centrum Create Wise. Deze les wordt gecombineerd met tekenlessen voor tieners. De les voor tieners start pas om half 8 zodat ik het eerste half uur persoonlijke aandacht kan geven aan de cursist zodat deze aan de slag kan. 

Bezoekadres – Ingang Atelier / Praktijk:

Kierkamperweg / hoek Langhoven

Bennekom

Deze lessen zijn zowel voor beginners als voor gevorderden. We werken hier met tekenmaterialen zoals bijvoorbeeld, grafiet potlood, kleurpotlood, pastelpotlood, aquarelpotlood, pastelkrijt, markers, fineliners en houtskool. Geheel naar eigen keuze.

Ik werk zelf graag realistisch en ben  gespecialiseerd in dieren. Maar ook mensen, stilleven, landschappen en zelfs
striptekenen, zijn mij niet onbekend.

Kosten vaste lessen volwassenen:

De lessen worden het hele jaar door wekelijks gegeven, m.u.v. de Midden Nederland ‘vaste’ schoolvakanties.

Alle lessen zijn inclusief koffie & thee. Elke docent heeft eigen afspraken betreft teken- / schilder materialen. Gewone potloden, pennen en ander basis materiaal is aanwezig. Schildersdoeken zijn bij Create Wise te verkrijgen.

Betaling is vooraf per maand over een periode van 10 maanden. Juli en augustus betaald u niet en zijn verrekend in de andere maanden. Opzeggen is altijd mogelijk, opzegtermijn 1 maand.

De lessen volwassenen duren 1.5 uur en de kosten zijn €67,50 per maand.

Bij langdurige ziekte en/of operatie kan er in overleg de betaling stop gezet worden.

Aanmelden of vragen kan via info@CreateWise.nl of via emailadres diniedezeeuw@hotmail.com of tel.nr. 0646487324, deze info is ook onder aan de pagina van deze site te vinden.