Pastelcursus in kleine bezetting


Er bestaat nog steeds de mogelijkheid om, zodra het weer kan, momenteel ligt alles weer stil, cursussen te volgen in een kleine bezetting van maximaal 4 personen aan de tafel bij mij thuis. De afstand kan daardoor beter gehouden worden en is er voor iedereen voldoende aandacht en begeleiding. Deze worden gegeven op dinsdagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur en is om de week.

In het nieuwe jaar is het de bedoeling om weer een cursus Pastel tekenen op te starten. Deze zal wekelijks op de vrijdagochtend zijn van 9.30 uur tot 11.30 uur. Kosten zijn 120 euro per 8 lessen of 20 euro per losse les. Dit is exclusief de materialen. Al is er wel het een en ander aanwezig als er bijvoorbeeld een kleurtje mist.

Bij alle cursussen en workshops geldt: ervaring in tekenen is niet nodig, wel heel veel interesse en plezier. Opgeven kan via de email: diniedezeeuw@hotmail.com