Cursus volwassenen

Op Dinsdagavond van 19.00 uur tot 21.00 wordt er om de week les gegeven aan een kleine groep van maximaal 4 personen bij mij thuis. Vanaf Oktober gaan we met oneven weken weer opstarten. De kosten bedragen 120 euro voor 8 lessen, vooraf te betalen. Of 20 euro per losse les. Je moet voor eigen materiaal zorgen. In verband met de beperkte ruimte zijn grote schilderwerken niet meer mogelijk.

In het nieuwe jaar is het de bedoeling om weer een cursus Pastel tekenen op te starten. Deze zal wekelijks op de vrijdagochtend zijn van 9.30 uur tot 11.30 uur. Kosten zijn 120 euro per 8 lessen of 20 euro per losse les. Dit is exclusief de materialen. Al is er wel het een en ander aanwezig als er bijvoorbeeld een kleurtje mist.

Bij alle cursussen en workshops geldt: ervaring in tekenen is niet nodig, wel heel veel interesse en plezier.

Het is ook mogelijk om privelessen te volgen. De kosten van 1 les zijn 40 euro per uur inclusief gebruik materialen. De lessen worden bij mij thuis gegeven in Bennekom.

Aanbieding!!

3 lessen van 1,5 uur voor 160 euro! Dit is inclusief gebruik van materialen.

Het is mogelijk om met verschillende materialen te werken, zoals kleurpotlood, pastelpotlood, aquarelpotlood, aquamarkers, fineliners, grafiet, houtskool, enz.