Tekenlessen voor kinderen en tieners tot 20 jaar

Tekenlessen voor kinderen van 6 t/m 12 jaar

Eke maandagmiddag van 14.30 uur tot 15.45 en van 16.00 uur tot 17.15 uur wordt er tekenles gegeven aan kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar. Op speelse wijze wordt er les gegeven in de verschillende technieken van het tekenen en schilderen. Het enige wat de deelnemer zelf meeneemt is een schetsblok, A3 het liefst dik papier, waarop ook geschilderd kan worden en tekenpotloden. De overige materialen zijn beschikbaar

De lessen worden gegeven in Buurtcentrum ‘t Laag in Bennekom.

De kosten bedragen 42,– euro per 10 lessen.

Meer informatie en aanmelden kan via ‘t Laag Bennekom.

Let op: aanmelden en communicatie gaat uitsluitend via ‘t Laag.  Niet via mij!

Tekencursus voor tieners tot 20 jaar

Altijd al willen leren tekenen maar je weet niet waar je moet beginnen of juist hoe je verder moet? Samen gaan we aan de slag om tot de ontdekking te komen welke technieken je kunt gebruiken om jouw werk bijzonder te maken.  Ik kan je leren hoe je realistisch kunt tekenen, strip/manga tekenen of illustreren.

Vanaf 1 november 2019 start ik met tekenlessen voor tieners in het atelier van Create Wise op maandagavond. Lestijden zijn van 19.30 uur tot 20.30 uur. Hierin is veel mogelijk op het gebied van tekenen en welke  tekenmaterialen.

Deze les wordt gecombineerd met de volwassenles die een half uur eerder al van start gaat. Zo kan ik iedereen de juiste aandacht geven.

Bezoekadres – Ingang Atelier / Praktijk:

Kierkamperweg / hoek Langhoven

Bennekom

De kosten zijn 45 euro per maand. Daarin zitten alleen de basismaterialen inbegrepen. De overige materialen dienen zelf aangeschaft te worden.

Aanmelden of vragen kan via info@CreateWise.nl of via emailadres diniedezeeuw@hotmail.com of tel.nr. 0646487324, deze info is ook onder aan de pagina van deze site te vinden.