Workshops

Staat er een workshop bij waar je interesse in hebt? Neem dan contact op voor een afspraak via de gegevens onder aan de site.Zentangle en andere patronen

Zentangle voor beginners

Met deze workshop gaan stap voor stap de patronen gebruiken om zo tot een mooi geheel te komen. Het leuke hieraan is dat het voor iedereen is, of je nu kan tekenen of niet. Het lijkt ingewikkeld maar door gebruik te maken van patronen kom je tot een prachtig geheel.

De workshop duurt ongeveer 2 uur. Prijs voor 1 persoon is 60 euro, kom je met 2 personen dan betaal je 50 euro per persoon.


Aquarelpotloden, haan of ara

Met aquarelpotloden van Faber-Castell gaan we aan de hand van een voorbeeld een haan of Ara tekenen/schilderen. We gaan wat dieper in op het gebruik van deze potloden en hoe je met aquarel technieken tot dit resultaat kan komen. De workshop is voor iedereen geschikt, ervaring is niet nodig.

De workshop duurt ongeveer 2,5 uur en is geschikt voor iedereen. Kosten voor 1 persoon 75 euro, voor 2 personen 60 euro per persoon. Dit is inclusief gebruik materialen koffie/thee en wat lekkers.Pioenrozen met houtskool en fineliners

Op A3 papier gaan we met zwarte stift, fineliner en houtskool aan de slag. Het onderwerp is Pioenrozen. Door lekker los te werken en zelfs te krassen krijgen we dit mooie resultaat.

Duur van deze workshop is ongeveer 3,5 uur. De kosten zijn voor 1 persoon 100 euro voor 2 personen 75 euro per persoon.

Dit is inclusief het gebruik van materialen en koffie/thee met wat lekkers.Recept illustreren met aquarelpotloden

In deze workshop gaan we een recept illustreren met behulp van Aquarelpotloden en fineliners. Het onderwerp is een Appeltaart recept. Teken ervaring is niet nodig, iedereen kan dit met de juiste begeleiding.
Tijdens deze workshop gaan we ook in op het gebruik van Aquarelpotlood, dit kan hetzelfde resultaat leveren als een aquarelschildering maar is veel beter te controleren. Plus dat we gebruik kunnen maken van het potlood. We kunnen dus schilderen en tekenen. Deze combinatie maakt het zo leuk om te werken met aquarelpotlood.
Deze workshop is inclusief gebruik materialen, Papier, koffie/thee

De workshop duurt 3 uur en de kosten voor 1 persoon is 80 euro de kosten voor 2 personen is 65 euro per persoon.
Kitten met pastelpotloden

Met behulp van 2 kleuren pastelpotloden van faber-castell en gekleurd pastelpapier gaan we deze leuke kitten tekenen. De nadruk bij deze workshop ligt op de verschillende tonen om zo diepte in je werk te krijgen. Deze workshop is inclusief gebruik materialen en is geschikt voor iedereen die met pastelpotlood wil (leren) tekenen.

De workshop duurt ongeveer 2,5 uur en kost voor 1 persoon 75 euro en voor 2 personen 60 euro per persoon. Deze workshop is inclusief gebruik materialen, Papier, koffie/theeStaat er een workshop bij waar je interesse in hebt? Neem dan contact op voor een afspraak via de gegevens onder aan de site.Tekenen met aquamarkers

In deze workshop gaan we helemaal los. Met verschillende merken Aquamarkers gaan we kijken wat er gebeurt als je water gaat toevoegen. Doordat het water zijn eigen gang gaat is het dus altijd een verrassing wat er uit gaat komen. We gaan dus eerst een paar keer oefenen voordat we aan het werkelijke kunstwerk gaan beginnen. Met behulp van fineliners kunnen we nog extra details aanbrengen of juist delen accentueren.

Het is bij deze workshop niet nodig om te kunnen tekenen, wel is het leren loslaten. Laat het water zijn werk doen. De workshop duurt ongeveer 2,5 uur en kost voor 1 persoon 75 euro en voor 2 personen 60 euro per persoon. Dit is inclusief gebruik van materialen, papier, koffie/thee

Eekhoorn in grafiet

In deze workshop gaan we een eekhoorntje tekenen met grafietpotlood. Met behulp van verschillende soorten gummen en en verschillende soorten hardheden tekenpotlood gaan we deze eekhoorn op papier zetten. Het is op A4 papier en de cursus duurt ongeveer 3,5 uur. De kosten voor 1 persoon is 90 euro de kosten voor 2 personen is 75 euro per persoon. Dit is inclusief gebruik van materiaal, koffie/theeStaartmezen tekenen met aquarel grafietpotlood

Deze staartmezen zijn getekend/geschilderd met aquarel grafiet potloden. Deze potloden zijn er in verschillende hardheden waardoor we makkelijk laag over laag kunnen werken. Zo krijgen we een mooi resultaat. Deze workshop duur ongeveer 2 uur en kost voor 1 persoon is 65 euro de kosten voor 2 personen is 50 euro per persoon. Dit is uiteraard inclusief gebruik materiaal en koffie/thee.

Zebra met jong, pastelpotlood

Met behulp van 2 kleuren pastelpotloden van faber-castell en gekleurd papier gaan we dit duo tekenen. De nadruk bij deze workshop ligt op de verschillende tonen om zo diepte in je werk te krijgen. Deze workshop is inclusief gebruik materialen en is geschikt voor iedereen die met pastelpotlood wil (leren) tekenen.

De workshop duurt ongeveer 2,5 uur en kost voor 1 persoon 75 euro en voor 2 personen 60 euro per persoon. Deze workshop is inclusief gebruik materialen, Papier, koffie/thee

Schaapjes met fineliner en houtskool

In deze workshop gaan we lekker los tekenen al krassend gaan we met fineliner aan het werk en met houtskool zorgen we voor extra diepte. De pret zit hem ook nog eens in het gebruik van een electrische gum.

De workshop duurt ongeveer 2,5 uur en kost voor 1 persoon 75 euro en voor 2 personen 60 euro per persoon. Deze workshop is inclusief gebruik materialen, Papier, koffie/theeKonijntjes schilderen op houte plaat met acryl

In deze workshop gaan we schilderen op een houten plaat van 30 x 40 cm. Door met diepte te werken in het schilderij, wordt de illusie gewekt dat de konijntjes in een kist zitten. We werken met acrylverf.
Deze workshop is geschikt voor beginners en gevorderden.

De workshop duurt ongeveer 4 uur en kost voor 1 persoon 120 euro en voor 2 personen 100 euro per persoon. Inclusief materiaal gebruik, versnapering en koffie\thee.


Staat er een workshop bij waar je interesse in hebt? Neem dan contact op voor een afspraak via de gegevens onder aan de site.