Workshops

Geregeld wordt er in mijn atelier de Brinkschuur te Bennekom een workshop georganiseerd, om hiervan op de hoogte te blijven is het handig om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Nieuwsbrieflezers krijgen korting op workshops, dus dit kan best de moeite waard zijn.

Het is ook mogelijk om zelf een workshop aan te vragen voor een groep van minimaal 5 personen. Zowel in mijn atelier of op locatie. Vraag naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Klik in de agenda op de workshop naar keuze voor meer informatie.

 • 12
  Oktober 12, 2019

  Kitten tekenen met pastelpotloden

  10:00 -12:30
  12/10/2019
  De BrinkSchuur
  Hoekelumsebrinkweg 7 Bennekom

  Met behulp van 2 kleuren pastelpotloden van faber-castell en gekleurd pastelpapier gaan we deze leuke kitten tekenen. De nadruk bij deze workshop ligt op de verschillende tonen om zo diepte in je werk te krijgen. Deze workshop is inclusief gebruik materialen en is geschikt voor iedereen die met pastelpotlood wil (leren) tekenen. Kosten: 35 euro pp

  diniedezeeuw@hotmail.com

 • 19
  Oktober 19, 2019

  Haan of ara met aquarelpotloden

  10:00 -13:00
  19/10/2019
  De BrinkSchuur
  Hoekelumsebrinkweg 7 Bennekom

  Met aquarelpotloden van Faber-Castell gaan we aan de hand van eenĀ voorbeeld een haan of Ara tekenen/schilderen. We gaan wat dieper in op het gebruik van deze potloden en hoe je met aquarel technieken tot dit resultaat kan komen. De workshop is voor iedereen geschikt, ervaring is niet nodig.

  Laat nog wel even weten waar je voorkeur naar uitgaat, Haan of Ara.

  Kosten: 37,50 p.p.

  diniedezeeuw@hotmail.com